вторник, 28 април 2015 г.

HTC обявиха нов смартфон, който е направен специално за пазара в Индия




Мобилния телефон ще бъде на пазара третото тримесечие на 2015г


 
HTC с гордост обявиха предстоящите си планове за следващото тримесечие на 2015г., а именно глобалното пускане на смартфон в Индия.Президентът на глобалните продажби и главен финансов директор на HTC Чанг подчерта, че индийският пазар е от особено значение за тях.Не случайно и новото устройство е специално разработено точно за индийските потребители.
От HTC смятат, че огромният индийски пазар е много важен за тях, той им подсказава нови стратегии, които после те използват в глобален мащаб, подсказва им новите тенденции.Не случайно HTC са първата компания, която вкарва смартфон Android в Индия.
През предстоящата 2015г. HTC смятат да представят в Индия около десет нови устройства. Първото с което ще се стартира кампанията е телефон от среден клас, тъй като опитът показва, че средния клас телефони имат най- голям растеж в продажбите през изминалата година.Особено важно е , че новото устройство ще бъде с LTE връзка, смята Чанг.
Едни от последните проучвания на CyberMedia показват, че пазарния дял по отношение на устройства с LTE връзка е 10 % за HTC, следван от други големи компании, като Samsumg и Apple. Компанията HTC държи добър пазарен дял в Индия, като цяло. Техният стремеж е процентът на продажбите да се увеличи точно през тази година, заявява Чанг. Една от най-големите  идеи на компанията HTC е производството на устройства да се локализира на местна почва, а именно в Индия.
Тенденциите са това да се случи през следващите 5-6 месеца.Вземането на това  решение от компанията HTC е отнело дълги месеци на проучвания и обсъждане.Преди да се пренесе производството  в Индия, всичко трябва да е перфектно подготвено. От HTC трябва да са напълно убедени и сигурни, че ще се осъществи безпроблемно доставяне на устройствата от R&D лабораторията в ръцете на крайният потребител. При всяко положение това е бъдещето за компанията HTC, смята президентът на глобалните продажби и финансов директор на Чан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар