сряда, 8 юли 2015 г.

Huawei P8 новия флагман на компанията

Huawei P8 представяне

Преди два месеца от Huawei представиха своя нов флагман смартфон Huawei P8. Huawei пусна линията Ascend P през 2012 г. със стартирането на Ascend P1 и оттогава е пуска на пазара всяка година модел - P6, P7 и тази година Huawei P8. За разлика от предишните модели, сега от Huawei направиха отклонение от стандартната схема за именуване и от компанията избраха да премахнат Ascend от марката и тази година официалното име е просто "Huawei P8". Huawei P серията е насочена към премиум пазара чрез по-стабилна работа на устройството и високо качество на изработка на телефона, докато други модели на марката са насочени към бюджетни пазари - главно китайския пазар.

Huawei P8 е увеличен спрямо Huawei P7 - за да стигне формата на устройствата, насочени към високия сегмент на пазара. Huawei P8 се различава доста от P7 - от стъклото, металния корпус, закръглените страни. Размера също върви нагоре малко като дисплея продължава да расте от 4,7" и 5" на P6 и P7 до 5.2" на P8. Устройството придобива 3 мм широчина и с височина 5.1 мм нагоре its предшественик, достига размерите 144.9 х 71.8 х 6,4 мм. От компанията са успели за да направят устройството тънко - все още остава много тънко 6,4 мм и по този начин помага за своята ергономичност.

Камерата - това несъмнено е детайла в който Huawei са съсредоточили голяма част от вниманието си относно P8. Имаше доста разочаровани от качеството на снимане на фото и видео в предишни модели на марката. Изглежда, че този проблем е реешен в P8 - за да се промени това от Huawei въвеждат чисто нов Sony сензор, IMX278. Всички тези промени отбелязват значителни ъпгрейд за Huawei и изглежда, че това цялостно се отразява на P8.

Huawei P8 на българския пазар

Разбира се, Huawei P8 е вече на българския пазар, като цената му е около 820 лв. Различните оператори предлагат този модел със свои прогами, като тогава, телефона може да се вземе на лизинг и при по-изгодни цени.

Теленор го предлага с разлини пакети: 32,59 лв на месец с план Резерв 99,99 с промо месечен абонамент 39,99 или 619,99 лв в брой за най високия си план или
39,99 лв на месец с план Резерв 13,99 или 759,99 лв в брой


При виваком е още по изгоден 639.90 лв или цена на лизинг 29.90 лв/мес със съответния план

Аксесоари и калъфи за Huawei P8

Ако сте решили да имате този телефон, вижте и аксесоари и калъфи за Huawei P8 от Телемобика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар